Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Turistična kmetija Pri Ratu

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Turistična kmetija Pri Ratu
Naslov: Mariborska cesta 9, 2352 Selnica ob Dravi
Lokacija: Turistična kmetija Pri Ratu, ki leži v Dravski dolini, ob glavni cesti Maribor – Dravograd, se ponaša s čudovitim pogledom na Pohorje.
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Če imate radi naravo, boste uživali na sprehodih in daljših pohodih po bližnjih gozdovih in poljih dravske doline.

Ljubitelji aktivnih počitnic se lahko pozimi odločate za smuko na Mariborskem Pohorju ali si naberete novih moči v finski savni, ki so jo gostitelji uredili z namenom, da bo vaše počutje zares prijetno. Bližina termalnih kopališč Fontana, Habakuk ali Term Ptuj pa vam omogoča, da si, ne glede na letni čas, pričarate pravcato vodno doživetje.

Goste, ki pridejo na kmetijo, gostitelji radi pozdravijo s kozarčkom doma skuhane slivovke ali borovničevega žganja. Na turistični kmetiji, za katero izročilo pravi, da je bila nekdaj furmanska gostilna, so še danes pravi mojstri v pripravi okusnih kmečkih jedi. S posebno ljubeznijo vam postrežejo: meso iz tünke, okusne gibanice, jabolčne zavitke … K okusno pripravljenim jedem se poda tudi izbrana pijača. Gostitelji vam tako ponudijo vina iz lastnega vinograda ali doma pridelan jabolčni sok.

Nadmorska višina: 250 m

Velikost kmetije: 40 hektarov

Odprto za goste: 1. 1. - 31. 12. (po predhodnem naročilu)

Sobe: 6/2 Št. sedežev: 60

Možen dostop z avtobusom

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra