Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Zarja, Hotel

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Zarja, Hotel
Naslov: Frajhajm 34, 2208 Pohorje
Telefon: 00386 2 603 60 00
Lokacija: Hotel Zarja se nahaja na čudoviti lokaciji Pohorja. Nadmorska višina 1200 m in južna lega nudita optimalno kombinacijo prijetnega hladu gozdov in blagih sončnih žarkov.
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

 Ohranjena avtohtona arhitektura, zasnovana na lesu in kamnu, daje družinskemu hotelu poseben čar; v svoji majhnosti združuje harmonijo kakovosti in udobja.

Hotel nudi gostom udobno nastanitev v sobah in hotelskih apartmajih, ki so sodobno opremljeni, zagotavljajo kvaliteto bivanja in dajejo občutek domačnosti.

Zavidljiva tišina in odmaknjenost omogočata preživljanje daljših in krajših aktivnih počitnic ter sprostitvenih dni. Ugodne klimatske razmere v vseh letnih časih blagodejno vplivajo na zdravstveno počutje. Vsaka soba ima TV sprejemnik, radio, telefon. Seminarski prostor, opremljen z audio-video pripomočki, omogoča organiziranje poslovnih srečanj in strokovnih seminarjev ter nudi kakovostne pogoje za ustvarjalno delo.

Hotelske zmogljivosti:

15 sob (36 osnovnih ležišč in 9 pomožnih ležišč), restavracija s 55 sedeži, zunanja terasa, klubska soba z 10 sedeži, konferenčna soba s 40 sedeži za seminarje in druge poslovne aktivnosti, savna, parkirni prostor, dvigalo.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra