Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Nova letalska linija Maribor-München-Antwerpen

Naziv: Letalska družba VLM
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Letalska družba VLM z 12. februarjem pričenja z leti med Antwerpnom in Mariborom s postankom v Münchnu, ki se bodo izvajali s 50-sedežnim letalom Fokker. Povratni leti bodo na voljo med tednom, s konkurenčnimi cenami 59 evrov v eno smer.

Ste pripravljeni na obisk Maribora - oglejte si kratek video?

Maribor, mesto v severno-vzhodnem delu Slovenije in poznano po ljubezni do vina, je drugo največje slovensko mesto in eno od evropskih mest, ki se letošnje leto ponašajo z nazivom Evropsko mesto športa. Od 12. februarja naprej bo mesto povezano preko nove letalske linije z Antwerpnom, z vmesnim postankom v Münchnu. Letalska družba VLM ponuja dva leta na teden v vsako smer.

Po zaslugi nove letalske linije bo Maribor, mesto, ki se ponaša z najstarejšo trto na svetu, postal lahko dostopen, oziroma, kot pravi prvi mož VLM letalske družbe: »belgijska in nizozemska mesta bodo le korak vstran.« Letalske karte lahko rezervirate na: www.flyvlm.com od 10. januarja naprej, za samo 59 evrov.

Maribor ni samo enkratna destinacija za počitek, ampak je hkrati izhodiščna točka za odkrivanje severovzhodne  Slovenije, kjer se nahaja veliko vinogradov, termalnih zdravilišč in prijetnih turističnih kmetij, ki nudijo edinstveno izkušnjo preživljanja počitnic v Sloveniji, pa naj bo to pozimi ali poleti.

Letošnje leto bo Maribor še posebej poznan, saj mu je ACES Europe (neprofitna organizacija s sedežem v Bruslju) podelila naziv Evropsko mesto športa. Mesto bo tako skozi vse leto gostilo številne športne dogodke, med katerimi so tudi FIMBA evropsko prvenstvo veteranskih košarkarjev in košarkaric, AETF Taekwon-Do prvenstvo za seniorje in juniorje in hokej na ledu za drugo ligo svetovnega ženskega prvenstva.