Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

NOVO - Zemljevid Pohorja in Pohorska kulinarična transverzala

Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Nov zemljevid vzhodnega Pohorja, ter kartonček Pohorske kulinarične transverzale

Vzhodno Pohorje je bogatejše za nov zemljevid ter kartonček Pohorske kulinarične transverzale. Gre za izdajo zemljevida s prikazom planinskih in kolesarskih poti, kakor tudi predstavitvijo naravne in kulturne dediščine Pohorja. Z zemljevidom se bodo pohodniki in kolesarji lažje orientirali in s tem spoznali lepote tega dela  Pohorja. Na zemljevidu so predstavljeni tudi ponudniki nastanitvenih obratov s kontaktnimi podatki in fotografije nekaterih naravnih znamenitosti vzhodnega Pohorja.
   
 
S kartončkom Pohorske kulinarične transverzale bodo obiskovalci degustirali pristne pohorske jedi v določenih kočah in hotelih. Ob vsaki degustaciji bodo prejeli žig in si z zadnjim žigom v kartončku prislužili brezplačno sladico pri ponudniku, pri katerem bodo odtisnili svoj zadnji žig iz potepanja po tem delu Pohorja. 
   
 
Turistično društvo gostincev Pohorja je ob podpori občin (Mestna občina Maribor, Občina Hoče – Slivnica, Občina Ruše, Občina Slovenska Bistrica) v sodelovanju z Zavodom za turizem Maribor - Pohorje izdalo omenjeni zemljevid in kartonček kar je ena izmed akcij povezovanja vseh akterjev na tem delu Pohorja.

Vabljeni peš ali na kolesu v objem pohorskih gozdov in na bogato ponudbo pristnih pohorskih jedi.