Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Privežite si dušo

Naziv: Turistično informacijski center Maribor
Naslov: Partizanska c. 6a, 2000 Maribor
Telefon: +386 (0)2 23 46 611
Fax: +386 (0)2 23 46 613
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

V Mariboru ste mladi in mladi po srcu, predvsem pa zabave željni »v pravem mestu«: tukaj se lahko noro zabavate, rahlo pozibavate ali samo sproščeno klepetate ob kozarčku ali prigrizku v številnih pubih in lokalih ter klubih in diskotekah, ki poskrbijo za raznoliko nočno življenje v mestnem jedru in okolici.

Iz uličic Lenta, najstarejšega dela mesta na obrežju reke Drave, bije najmočnejši utrip nočnega življenja: KMŠ – Klub mariborskih študentov,  Piranha Cafe Bar, Tako`s, Ral bar in Niagara Falls Bar navdušujejo z bogato gostinsko ponudbo in odličnim vzdušjem. Glasba? Od starega pop-rocka, srednjeameriških ritmov, yugo narodne glasbe, do elektronske glasbe in gostovanj tujih in domačih DJ-ev ter seveda aktualnih hitov.

Iz Lenta lahko pot nadaljujete po Mesarskem prehodu navzgor ter po Poštni ulici do Slomškovega trga – le-ta je prav tako obdan z zanimivimi lokali, ki vabijo k nočnemu obisku: Patricks J&b pub. Nedaleč vstran se nahajata še Cassa del Piccaso in eden najstarejših nočnih lokalov v centru mesta, Jazz klub Satchmo, ki je s svojo jazzovsko tradicijo vsekakor vreden obiska.  

V bližini študentskega kampusa se lahko vse do zgodnjih jutranjih ur zabavate v »fabriki norih zabav« – na Štuku in v T-Clubu. Ne pozabite na alternativno obarvano Pekarno (Gustaf, Mc Pekarna, Supernova) na desnem bregu reke Drave pri Magdalenskem parku in multimedijski lokal  Kibar.

Nočno vzdušje bogatijo tudi ostali lokali v mestnem jedru: pubi, čajnice in manjši lokali.

Ključne zanimivosti: