Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Razpis za usposabljanje lokalnega turističnega vodnika

Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Usposabljanje ni bilo izvedeno zaradi premajhnega števila prijav.

--------------------------------------------

Vabimo vas na usposabljanje za turistične vodnike turističnega območja Mestne občine Maribor v letu 2018

Zavod za turizem Maribor – Pohorje v skladu z Odlokom o pogojih opravljanja dejavnosti lokalnih turističnih vodnikov v Mestni občini Maribor (MUV (20/02) in odloku o spremembah in dopolnitvah odloka o pogojih opravljanja lokalnih turističnih vodnikov v Mestni občini Maribor (MUV, 31/04) izvaja strokovno turistično vodenje na turističnem območju Mestne občine Maribor in ima organizirano vodniško službo na turističnem območju Mestne občine Maribor.
 
V sodelovanju z Višjo strokovno šolo za gostinstvo in turizem Maribor (v nadaljevanju VSGT Maribor) bo Zavod za turizem Maribor – Pohorje izvedel usposabljanje za turistične vodnike na turističnem območju Mestne občine Maribor.
 
Kdaj: 6. september do 30. november 2018
 
Kje: Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor, Cafova ulica 7 v Mariboru in na terenu.
 
Usposabljanje bomo izvedli v primeru, če bo prijavljenih najmanj 20 slušateljev.
 
Predvideni strošek usposabljanja za posameznika je 732,00 EUR (znesek z DDV), ki vključuje tudi strošek pristopa k izpitu iz slovenskega jezika. Za pristop na izpit iz tujega jezika se plača dodatno 36,60 EUR (znesek z DDV). Znesek se izplača kot predujem in se obračun izvrši na koncu izobraževanja!

Plačilo je možno:

  • v enkratnem znesku v gotovini,
  • s kartico (Maestro, Mastercard, Activa, Visa, American Express, Diners, Karanta) v Turistično informacijskem centru Maribor, Partizanska cesta 6a (ponedeljek – petek: 9.00 – 19.00) najkasneje do 21. 8. 2018 do 10.00.
Končni obračun stroškov usposabljanja se izvrši po končanem izobraževanju.

Posebni pogoji plačila usposabljanja:

  • udeležencem usposabljanja, ki opravijo test z oceno 90% in bodo vodili v angleščini, nemščini, italijanščini, francoščini, španščini, kitajščini, ruščini, madžarščini, češčini, poljščini in nizozemščini bomo vrnili 50% plačanega predujema za usposabljanje in strošek izpita za tuji jezik,
  • udeležencem usposabljanja, ki opravijo test z oceno 90% in ne bodo vodili v angleščini, nemščini, italijanščini, francoščini, španščini, kitajščini, ruščini, madžarščini, češčini, poljščini in nizozemščini bomo vrnili 50% plačanega predujema za usposabljanje.
V primeru, da zaradi premajhnega števila prijav, usposabljanje ne bo izvedeno, bomo kandidatom vrnili znesek predplačila do 30. 8. 2018.
 
Za pravočasno prijavo in udeležbo na usposabljanje, ki se bo začelo predvidoma do 6. 9. 2018 pošljite izpolnjeno prijavnico in dokazilo o plačilu na e-naslov: tic@maribor.si
 
Rok za prijavo je torek, 21. 8. 2018 do 10.00.
 
Za dodatne informacije smo dosegljivi na simona.pinteric@maribor.si in tic@maribor.si.