Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Restavracija hotela Mercure Maribor City Center

Naziv: Restavracija hotela Mercure Maribor City Center
Naslov: Ulica heroja Šlandra 10, 2000 Maribor
Delovni čas: Vsak dan od 11.00 do 22.00
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

V restavraciji hotela Mercure Maribor City Center dnevno za vas pripravljamo poslovna kosila, ki si jih sami sestavite v vašo popolno kosilo. Ponudba naših poslovnih kosil je sestavljena iz dveh juh ali predjedi, štirih glavnih jedi, solatnega bifeja ter dveh različnih sladic. Kombinacije prepuščamo vam.

Zdravo kombiniranje živil

Naj vam le namignemo, da boste lahko v teh jedeh zagotovo našli kaj zase, saj so jedi sproti pripravljene in sicer po principu zdravega kombiniranja živil (brez škroba) oziroma jedi z nizkim glikemičnim indeksom ter seveda vegetarijanske jedi. Vse jedi so sezonske, ob določenih dnevih tematske, kot ob torkih in četrtkih, ko pripravimo jedi na žlico, ob sredah jedi z divjačino ter ob petkih ribje jedi.

Penzionska ali lahka kosila

Ponujamo vam tudi dnevno ponudbo penzionskih in lahkih kosil ter večerj.

Klasično ali samopostrežno

Vsi obroki so postreženi klasično, v primeru večjega števila gostov pa po dogovoru tudi v obliki samopostrežnega bifeja. Vsak dan pripravimo odličen solatni bife.