Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Restavracija MaK

Naziv: Restavracija MaK
Naslov: Osojnikova 20, 2000 Maribor
Delovni čas: Tor-sob: 13.00-15.00 in 18.00-21.30, ned in pon zaprto, ob rezervaciji do 6 oseb odprto.
Telefon: +386 (0)2 620 00 53
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Vrhunska restavracija in kuhinja

Navdušili vas bosta mladostna kreativnost in vrhunske mednarodne izkušnje! Prepustite se chefu kuhinje, ki vam bo pričaral nepozabno kulinarično pravljico. David Vračko si je svoje kuharske izkušnje nabiral širom po svetu od Južne Afrike do danske Nome, ki slovi kot najboljša restavracija na svetu.

Kulinarični užitki

Ne pričakujte jedilnega lista, ker ga nimajo. Ne pričakujte vinske karte, ker je nimajo. Ne pričakujte običajne restavracije, ker Mak ni prav nič običajen, ampak poseben. In zato ne potrebuje jedilnega lista in vinske karte, kajti Davidova kulinarična domišljija je brez meja, zraven pa vam bodo postregli tudi ustrezno vino.

Predlagamo vam, da se prepustite Davidu in njegovi inspiraciji. Po začetnem vprašanju, ali imate kakšne omejitve pri hrani, bo sledilo najpomembnejše vprašanje, in sicer koliko časa imate. V Maku je namreč čas relativen, kajti ko se prepustite njegovim kulinaričnim mojstrovinam, si zaželite, da bi se čas ustavil.

Kulinarični tečaji

Udeležite se lahko tudi kuharskih tečajev, namenjenim ljubiteljem kuhanja, od začetnikov do tistih, ki bi želeli svoje znanje v pripravi jedi nadgraditi.

Catering

Vrhunske jedi vam na željo postrežejo tudi drugje, saj vam je na voljo posebna ekipa za catering, ki poskrbi, da vaš dogodek postane Dogodek.  Za vas pripravijo posebno paleto hladnih in toplih jedi, ki razvajajo vaše brbončice in oči. Jedilnik prilagodijo tudi najzahtevnejšim željam in vam svetujejo pri izboru jedi. Ob tem pa vam tudi zaupajo kak dober kulinarični nasvet.

Ali ste vedeli, da...

... je bila restavracija Mak v začetku leta 2018 razglašena za najboljšo slovensko restavracijo po prestižni francoski lestvici La Liste?

...je restavracija Mak dvakrat zapored (2018 in 2017) prejela tri "haube" pri najbolj znanem gastro vodiču v Avstriji Gault&Millau?

Restavracija MaK v medijih

VečerLa Liste 2018: Najboljša slovenska restavracija je mariborski Mak, Denis Živčec, januar 2018.

RTVSLOSe da v Mariboru zapolniti michelinsko kosilo za 350 evrov? Očitno da. Kaja Sajovic, april 2016.

Siol.net: Ocenili smo: restavracija Mak: izumi in vragolije mlajšega brata. Miha First, 2014.

Rad dobro jem: Davidovi in toti kontrasti. Rad dobro jem, Uroš Mencinger, junij 2014.