Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Restavracija Marina

Naziv: Drava center
Naslov: Limbuško nabrežje 2, 2341 Limbuš
Delovni čas: vsak dan: 10.00-22.00
Telefon: +386 (0)2 42 00 750, +386 (0)70 337 114
Število sedežev: 100, vrt 90
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Restavracja je zaprta!

Namesto nje je nastal Drava center, čudovit prostor ob Dravi v objemu narave: lounge bar z letno teraso, plaža, piknik prostor, otroški park, športno-rekreativni prostor za vodne in druge športe, obiščite ga!

---

Restavracija se nahaja v čudovitem mirnem okolju neposredno ob Dravi v objektu nekdanje čolnarne TVT Boris Kidrič na desnem bregu.

Ob svečinskem domačem vinu in buteljčnih vinih ponujamo kontinentalne in sredozemske jedi, vključno z divjačino, jagnjetino in ribami. Poskusite srnin steak v lovski omaki, jagenčkovo stegno z rožmarinom, zarebrnice v foliji, morda njoke »Morje in gore« z rakci, škarpino, gobami, pelati, sladko smetano in konjakom. Vegetarjancem bo teknilo zelenjavno nabodalo ali pa sveža zelenjava na žaru s timijanom in medom. Za konec še slastna sladica: poskusite »Nagajivo Marino«!

Poleti vam izposodimo jadrnico in čoln na vesla. Plovba je priložnost za zabavo po obilnem kosilu, lahko pa si pričarate tudi romantično doživetje. Nabrežje Drave vabi k sprehodu, k rekreaciji tudi trim steza in igrišče za odbojko. Otroci bodo navdušeni nad lepo urejenim igriščem.