Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Restavracija Rožmarin

Naziv: ROŽMARIN Galerija Gosposka d.o.o.
Naslov: Gosposka ulica 8, 2000 Maribor
Delovni čas: ponedeljek-četrtek: 8:00-24:00, petek in sobota: 8:00-2:00, nedelja in prazniki: zaprto
Telefon: + 386 (0)2 23 43 180, + 386 (0)41 601 961
Število sedežev: 135, vrt 100
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Rožmarin

Kavarna, restavracija, klub in vinoteka v središču Maribora. V modernem, urbanem, »rožmarinovem« ambientu se prepustite kulinaričnim užitkom ob sveži, sezonski ter lahki sredozemski hrani, ki smo jo v Rožmarinu tudi štajersko obarvali. Prostor z vsebino, kjer lahko organizirate poslovne sestanke, obletnice, poslovna srečanja, rojstnodnevna praznovanja, novoletne zabave. Na podlagi vaših želja bomo skupaj z vami pripravili popolno kulinarično in/ali zabavno doživetje. 

Restavracija

Sezonska a la carte ponudba ali izbrani meniji v dogovoru z vami. Vinska spremljava iz naše več kot 550 etiket bogate vinske karte.

Spoznanja in izkušnje iz raziskovalnih popotovanj po kulinaričnih in enoloških pokrajinah združujemo z navdihom in ljubeznijo v avtorske jedi.

Vaši kuharji Mišo, Simon, Tomi, Igor in Sandi  oblikujejo in pripravljajo vse jedi sveže, sproti in brez industrijski dodatkov. Skupaj skrbimo za  ustvarjalno kondicijo in najvišje standarde priprave jedi in menijev. Ob samostojnem ali skupnem avtorstvu sta Mišo in Simon vodji ekip, Tomi za sushi, Abdul mojster za izdelavo testenin, peko kruha, Igor in Sandi za pripravo solat in hladnih jedi, Darja za torte in sladice, Boštjan za izbor mesa.
Postrežba in izbor pijač so v srcih in rokah sommellierjev Borisa, Darka, Alenke, Drejca in Darjana.

Tedenska ponudba

Ob aktualni a la carte ponudbi in sestavljenih menijih, smo za vse tiste, ki v današnjem tempu življenja nimate časa za dolgo malico ali kosilo, pripravili posebno tedensko ponudbo, ki vam hkrati prihrani čas in denar ter zadovolji še tako zahtevnega gosta.
Tedenska ponudba je sezonska in mamljiva, na voljo pa vam je vsak delavnik med 11.00 in 16.00.

Kavarna in Trgovina

Dnevna kavarna vas razvaja s sveže pripravljenimi sendviči, naravnimi sokovi, sladicami in zajtrki med 8.00 in 12.00, ki jih v celoti pripravljamo sami. Trgovinski kotiček pa ob izboru več kot 550 etiket vin, penin in šampanjcev, ponuja še obilo kulinaričnih dobrot.

Vinoteka in R-Klub

»Deskanje« s pestrim izborom vrhunskih slovenskih in španskih pršutov ter zaščitenih slovenskih produktov.
Za vse zabave željne obiskovalce, vsak vikend zabave z dj-i, live performansi saksofonistov, kongistov ter mesečni koncerti. Ponujamo vam izvirne koktejle, mehurčke in vrhunska vina
Z veseljem pa organiziramo dogodek po vaših željah do 300 ljudi.

Restavracija Rožmarin v medijih

Siol.net: Rožmarin: med kreativnostjo in obilnostjo. Miha First, 2011