Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Ribičija

Naziv: Ribičija d.o.o.
Naslov: Meljski hrib 36, 2000 Maribor
Delovni čas: Zaradi požara do nadaljnjega ZAPRTO
Telefon: + 386 (0)2 25 13 866
Število sedežev: 330, vrt 150
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Kulinarična ponudba in živa glasba. Z vami tukaj vsak dan, ves dan. Ponujamo vam pestro ponudbo hrane po ugodnih cenah. Vsak dan odlične pice iz krušne peči, za popoldansko ohladitev pa odlične sadne kupe ali frapeji iz svežega sadja.

Ob vikendih so naša vrata odprta do poznih jutranjih ur!Športni užitki - nogomet na umetni travi, odbojka na mivki in športni ribolovPri nas si lahko rezervirate nogometno igrišče na umetni travi za mali nogomet. Igrišče je opremljeno z garderobami, wc-ji, in tuši. 

Za vse ljubitelje odbojke je na voljo novo igrišče na beli mivki. Ob uporabi igrišča imate v souporabi še garderobe, wc-je in tuše. Na igriščih se lahko izvajajo tudi različne športne igre!

Na Ribičiji boste uživali tudi športni ribiči. Ribolov poteka po pravilu ujemi - izpusti.Za družine!Smo otrokom  prijazen lokal. Kje, če ne pri nas? Za najmlajše smo naredili razgibana igrala in zagradili prostor za igro, ki je namenjen samo najmlajšim. Obenem smo staršem omogočili sproščene trenutke v našem ambientu, saj imajo svoje "sončke" ves čas na očeh. Ne le nad igrali, otroci bodo navdušeni tudi nad našim živalskim vrtom: košutami, damjaki, čapljo, domačimi zajci, morskimi prašički, račkami ...