Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

TOP 5 lokacij za ribolov

Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Vrhunski ribolov v Mariboru!

avtor: Siniša Pintar (www.slo-fishing.si)

Maribor in njegova prečudovita okolica Pohorja in vinskih gričev ponujata številne možnosti sprostitve, rekreacije in zabave - med drugim lahko v roke vzamete tudi ribiško palico (in ostalo ribiško opremo), se odpravite malce ven iz središča mesta, poiščete kakšno zanimivo vodo in poizkusite ujeti ribo – tudi ribolov v mestu Maribor je namreč na vrhunskem nivoju, za kar skrbi lokalna ribiška družina.

V kolikor si boste torej zaželeli sprostitve ob vodi in bi želeli ujeti krapa, amurja, soma ali katero drugo ribo, potem sta Maribor in njegova bližnja okolica prav gotovo odličen kraj za to. Majhni komercialni ribniki, kot so na primer ribnika Transom v Razvanju, ribnik Betnava ter ribnik Pivola, vam bodo ponudili obilico zabave, ujetih rib in adrenalina, prav tako pa so tukaj še nekoliko večja jezera, kot sta gramoznica Hoče in reka Drava s svojo prekrasno naravo.

TOP 5 lokacij za ribolov v Mariboru: