Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

30. Tradicionalni rally starodobnih vozil

Naziv: Veteran klub Maribor
Naslov: Frankolovska 19, 2000 Maribor
Telefon: + 386 (0)31 246 310
Trajanje: avgust 2019
Lokacija: Trg svobode, Maribor, Slovenska Bistrica, Ptuj
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Datum dogodka za leto 2019 še ni znan.

-----------------

30. Tradicionalni rally starodobnih vozil
25. 8. 2018

Udeležite se tradicionalnega relija Štajerska – kot tekmovalec, ljubitelj starodobnikov ali pa samo pridite potešit svojo radovednost. V vsakem primeru vas bo relij, ki poteka na območju Maribora, Ptuja in Slovenske Bistrice, navdušil.

Mariborski Veteran klub, organizator relija.

Veteran klub iz Maribora je najstarejši tovrstni klub v Sloveniji, saj je bil ustanovljen že davnega leta 1986. Takrat se je zbralo nekaj navdušencev, ki so hoteli svojo tehniško dediščino ohraniti, ter se obenem tudi družiti in si izmenjevati mnenja s somišljeniki. Da so imeli prav, je lepo videti danes, ko je klub prerasel v enega večjih in najbolj aktivnih v Sloveniji. Združujemo člane s širšega mariborskega območja, močan delež pa imajo tudi člani iz Savinjske doline.

Tehniško dediščino želimo ohranjati tudi v bodoče zato je naša želja pritegniti čim več mlajših članov, ki bodo lahko nadaljevali delo kluba. Klub je zadnja leta zelo dejaven tudi na športnem področju, saj se redno uvršča med tri najuspešnejše klube v tekmovanju starodobnikov za pokal zveze SVS.