Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Turistična kmetija Urška - z nastanitvijo

Naziv: Turistična kmetija Urška
Naslov: Križevec 11 a, 3206 Stranice
Delovni čas: petek: 15:00-20:00, sobota: 12:00-20:00, ostale dni po dogovoru
Telefon: +386 (0)3 759 04 10, +386 (0)31 249 812
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Na kmetiji, ki omogoča nastanitev, ponujamo doma pridelane jedi, ki premamijo tudi zahtevne jedce. Na mizo tako prihajajo domač kruh, skuta, jogurt in drugi mlečni izdelki; pa tudi zašinek, domače salame, zaseka in še bi lahko naštevali.

Za kosilo je na voljo goveja in sezonska juha, šunka v pohorski odejici, govedina v hrenovi omaki, zavihki in pite. Po receptih naših babic gospodinja Vilma pripravi še ognjišno potico, štruklje v juhi in čvečkovo juho. Postrežemo tudi z vegetarijansko in dietno hrano.

Pred jedjo, kot aperitiv, ali po jedi, kot digestiv, ponujamo domač hruškov sadjevec ali pa zdravilne rož'ce, pripravljene iz pomladnih cvetov.

Da sta za kakovostno življenje pomembni vitalna moč in energija, vemo tudi na turistični kmetiji Urška. Zato svojim gostom ponujamo tudi parno in turško savno, masažne tuše, bazen z mehurčki, seneno kopel in sobo za počitek – Hišo dobrega počutja.