Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Avtorske pravice

Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Vsa gradiva na spletnem portalu Turistična destinacija Maribor-Pohorje www.visitmaribor.si so avtorsko zaščitena, zato je njihova uporaba izven spletnega portala dovoljena le pod posebnimi pogoji.

 

CGP

 

Logotip in vsi drugi elementi celostne grafične podobe Turistične destinacije Maribor-Pohorje so delo avtorjev Aritmija, oglaševalska agencija d.o.o.. Lastnik materialnih avtorskih pravic nad celostno podobo Turistične destinacije Maribor-Pohorje je Zavod za turizem Maribor. Celostna grafična podoba Turistične destinacije Maribor-Pohorje se lahko uporablja na promocijskih gradivih in izdelkih komercialne narave samo ob predhodnem soglasju Zavoda za turizem Maribor in skladno s pravili. Pri uporabi celostne grafične podobe na internetu  je zaželeno, da se na sliko ali ob njej nastavi povezava do spletnega portala Turistične destinacije Maribor-Pohorje: www.visitmaribor.si.

 

FOTOGRAFIJE (SLIKE)

 

Vse fotografije na spletnem portalu so last Zavoda za turizem Maribor ali pa so zanje od turističnih ponudnikov pridobljene pravice za uporabo.

 

Uporaba fotografij je dovoljena zgolj za osebno uporabo (za ozadja za zaslon, ohranjevalnike zaslona, spletne strani, elektronske dokumente, tiskanje na papir, seminarska dela, šolske namene...). V vseh dokumentih je potrebno navesti spletni naslov, od koder ste fotografijo vzeli (Turistična destinacija Maribor-Pohorje: www.visitmaribor.si). Pri uporabi fotografij na internetu postavite na strani povezavo na spletni portal www.visitmaribor.si.

 

Za uporabo fotografij  v komercialne namene (velja tudi za neprofitne organizacije) predhodno kontaktirajte Zavod za turizem Maribor, da se dogovorite o načinu sodelovanja. Za komercialne namene se šteje vse, kar se ne navezuje na osebno uporabo, torej objava fotografij v publikacijah, na plakatih, v vseh vrstah dokumentov (elektronskih, tiskanih), objava v medijih...

 

Prepovedana je vsakršna reprodukcija fotografskega materiala, distribucija ali uporaba fotografij v pridobitne namene (prodaja fotografij tretjim osebam).

 

Fotografije s spletnega portala www.visitmaribor.si je mogoče dobiti tudi v elektronski različici v višji resoluciji, primerne tudi za tisk.

 

Za podrobnejše informacije se obrnite na zzt@maribor.si.

 

Splošni pogoji uporabe fotografij (PDF)

 

INTERAKTIVNI ZEMLJEVID

 

Vsi interaktivni zemljevidi se lahko uporabljajo le v okviru spletnega portala www.visitmaribor.si. Zemljevida ni dovoljeno povezovati z drugimi spletni stranmi, ga kopirati, urejati, predelati, tiskati, ali kakor koli drugače uporabljati brez dovoljenja Zavoda za turizem Maribor.

 

PROSPEKTI IN OSTALE PDF DATOTEKE

 

Vse elektronske različice prospektov si lahko natisnete na papir. Ob tem je zaželeno, da si PDF datoteke vključite na svoje spletne strani in s tem tudi sami pripomorete k čim večji prepoznavnosti Turistične destinacije Maribor-Pohorje. Pri tem ni dovoljeno spreminjati vsebine (besedila ali slikovnega gradiva) in podobe PDF datotek.