Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Gril Ranca pod Pohorjem

Naziv: Gril Ranca pod Pohorjem
Naslov: Lackova cesta 75, 2000 Maribor
Delovni čas: ponedeljek – sobota: 08:00 – 23:00, nedelja in prazniki: 10:00 – 22:00
Telefon: +386 (0)2 330 15 21
Število sedežev: 36 + vrt: 80
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu
Ena najbolj priljubljenih okrepčevalnic Mariborčanov. Specialitete iz žara (čevapčiči, pleskavice) s tradicionalno lepinjo, ki izvira iz več kot 25 let tradicije.

Pleskavica Ranca

Med najbolj okusne dobrote spada specialiteta hiše, pleskavica Ranca. Pravo okrepčilo po celodnevnih raziskovanjih Maribora ali športnih aktivnosti. Domače vzdušje in bližina Pohorja ponujata odlično izhodišče za poslovna kosila.

Za tiste, ki Grila Ranca pod Pohorjem ne uspete obiskati, je na voljo celodnevna brezplačna dostava na dom.

Ime gostilne izvira iz stoletja stare tradicije splavarjenja na reki Dravi. Na posebnih rečnih splavih, ki so jih domačini imenovali ranca, so prevažali različen tovor med kraji. Prav Maribor je bil priljubljena postojanka, saj so na tamkašnjem Lentu in "Benetkah", kot se je imenovala zgradba ob pomolu, lahko uživali različne dobrine.

Rancarji nekoč in danes

Sodobni rancarji ne živijo več na reki Dravi, čeprav njihove splave še vedno vidimo pluti. A bolj iz zabave in užitka. Danes rancarji na kolesih ali drugih prevoznih sredstvih potujejo ob reki Dravi ali Pohorju. Na svojih poslovnih poteh ali doživetjih se ustavijo v Grillu Ranca pod Pohorjem kjer vedno pridobijo novo energijo za svoja potovanja.

Sobe

Od februarja 2015 vam je v Grilu Ranca pod Pohorjem na voljo 9 popolnoma novih sob, ki vam s sodobno opremo nudijo nepozabno sprostitev v prijetnem ambientu ob vznožju Pohorja. Za posebno razvajanje si lahko privoščite eno od sob z jacuzzijem. Ob najemu sobe z jacuzzijem, od ponedeljka do četrtka, vam za popolno romantično razvajanje podarjajo še penino. Poleg tega svojim gostom nudijo brezplačen brezžični (Wi-Fi) in kabelski internet, ter možnost zajtrka, kosila in večerje.

Decembra 2015 so bile sobe Gril Ranca pod Pohorjem s strani gostov ocenjene s povprečno oceno 9.0 od 10, za kar so omenjena prenoščiča prejela posebno priznanje gostov "Guest Review Award" za leto 2015, ki jo podeljuje stran Booking.com.

Ročna avtopralnica Ranca

Ročna avtopralnica Ranca se nahaja v sklopu objekta Grila Ranca pod Pohorjem, kjer poskrbijo za zunanje in notranje čiščenje vseh vrst vozil po ugodnih cenah.

Informacije in rezervacije