Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Gostilna Pri Lešniku

Naziv: Gostilna in motel Pri Lešniku
Naslov: Dupleška 49, 2000 Maribor
Delovni čas: ponedeljek: zaprto; torek-sobota: 11.00 - 22.00; nedelja: 11.00 – 17.00
Telefon: + 386 (0)2 471 23 22
Fax: + 386 (0)2 471 50 38
Število sedežev: 120, vrt 30
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Dolgoletna tradicija

V gostišču z več kot 100-letno tradicijo vam v prijetnem ambientu prijazno in kvalitetno postrežemo z izvrstnimi kulinaričnimi užitki in vrhunskimi vini. Ponudba bo zadovoljila okuse in zahteve manjših in večjih družb, poslovnih in zasebnih srečanj, od porok do romantičnih večerov v dvoje. Prijazno vas bomo postregli tudi v letnem in zimskem vrtu.

Nudimo tudi prenočišča v sodobnem motelu kategorije treh zvezdic. Izbirate lahko med suitama, apartmajem, eno-, dvo-, tro- ali štirposteljnimi sobami, kjer so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

V prijetno urejenih spalnicah se boste v novem jutru zbudili spočiti in željni zajtrka. 

Sprostitev telesa in duha

V kleti motela se nahaja VITALspa, kjer bomo poskrbeli za popolno sprostitev vašega telesa in duha. Tri individualne Spa suite so opremljene s sodobnimi savnami, z udobnimi počivališči, whirlpoolom ali vodno masažno kadjo

Dežela pri Lešniku

Za naše najmlajše goste in mlade po duši, smo v Deželi pri Lešniku uredili mini golf igrišče z devetimi (9) polji. Mini golf je urejen v parkovnem ambientu, kjer ne manjka niti otroško igrišče s trampolinom. Starši boste lahko posedali v senci letnega paviljona in ob pijači ali sladoledu brezskrbno opazovali razigrane otroke. Na naši prostrani zelenici boste lahko zaigrali badminton ali se odpravili na krajši sprehod v naravo.

Pot bosih nog

Da bo v Deželi Pri Lešniku še bolj pestro in zanimivo, smo za vas uredili senzorno pot oz. kot ji radi sami rečemo Pot bosih nog. Različne teksture bodo z refleksno masažo stopal poskrbele za boljšo prekrvavitev ter krepitev telesa in duha. Privoščite si zabavo, sezujte čevlje in bosi uživajte!

V deželi pri Lešniku zmeraj kaj dogaja!

Na vašo željo vam ob različnih priložnostih organiziramo vrtno zabavo. Ob tem boste lahko neomejeno uporabljali otroško igrišče in mini golf.