Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Vinski bar - vinoteka Dveri-Pax

Naziv: Vinski bar - vinoteka Dveri-Pax
Naslov: Ul. Vita Kraigherja 3, 2000 Maribor
Delovni čas: ponedeljek-petek: 10.00-20.00; sobota: 9.00-13.00; nedelja: zaprto.
Telefon: +386 (0)51 274 747
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Štajerska vinska kutura in kulinarične dobrote

V osrčju Maribora, točneje v pritličju poslovne stavbe Slavija, se nahaja Vinski bar - vinoteka Dveri-Pax, ki na široko odpira svoja vrata vsem ljubiteljem izbranih vin in okusov.

V družbi devetih vrhunskih štajerskih vinarjev gostom ponujamo izjemen vinski izbor in s tem ugodimo željam kar najbolj zahtevnih poznavalcev. V vinskem baru Dveri-Pax boste tako lahko uživali v prepletu bogatih okusov vin in lokalnih kulinaričnih dobrot "izpod kuhalnice" kuharskega mojstra Robija. Postregli vam bodo tudi z domačimi mesninami, izbranimi siri in domačim kruhom ter vas navdušili z bogatim izborom vinskih želejev, olja iz grozdnih pečk, čokoladic številnih okusov in bučnega olja. Okusne obroke boste lahko dopolnili tudi z naravnim grozdnim sokom vinske kleti Dveri-Pax.

Tu boste lahko ob številnih koncih tedna uživali v nastopih glasbenih gostov in vodenih pokušinah vin ter si po svojem okusu izbrali tudi vino za domov in z njim navdušili svoje najdražje in prijatelje.

Obiščite Vinski bar - vinoteko Dveri-Pax in odprite svoja vrata v svet vrhunskih vin!