Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Wellness center Bellevue

Naziv: Hotel Bellevue
Naslov: Na Slemenu 35, 2208 Pohorje
Delovni čas: 14.30 - 21.30
Telefon: + 386 (0)2 607 51 00
Fax: + 386 (0)2 607 51 28
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Razvajajte se

Negujte svoje telo in dušo, poskrbite za zdravje in dobro počutje. Razvajajte se ob antistresnih, aromaterapevtskih, razstrupljajočih wellness programih Term Maribor v mestu ali objemu pohorskih gozdov!

Prenovljeni boste od nog do glave: refleksna masaža stopal in indijska masaža glave, denimo, izvrstno godita prav celemu telesu! Ste na svoji koži že preizkusili klasične in športne masaže, osvežilno pohorsko masažo, hidro masažo telesa relax, energy ali balansing, peeling, masažo telesa z zeliščnimi snopi, razvajanje ob sproščanju z meliso, razvajanje za poživitev z rožmarinom?

Program lahko traja cel dan ali zgolj uro, dobro počutje pa se vas bo se dolgo držalo! Oglejte si široko paleto wellness programov.

Že poznate masažo s snopi?

Prepustite se sivki, melisi, timijanu, kamilici…

Pri masaži s poparjenimi zeliščnimi snopi vam po mišicah utiramo snopke, ki s svojimi eteričnimi hlapi pomirjajo kožo, razstrupljajo ter popolnoma umirijo telo, delujejo pa tudi osvežilno in protivnetno. Na koncu zmasiramo telo še s toplim zeliščnim oljem. Pridite na kraljevskih 50 minut izjemne zeliščne masaže!

Prav tako ne zamudite posebnih ponudb paketov hotela Bellevue.