Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Wellness v Mariboru in okolici

Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

V številnih wellness centrih dobrega počutja v Mariboru in okolici lahko dobro poskrbimo, da se boste spočili od hitrega tempa današnjega življenja.

V neokrnjeni naravi med Pohorjem in vinorodnimi griči boste s pomočjo visoko usposobljenega osebja in čudovitih ambientov napolnili življenske baterije za vaše nove izzive. Wellnes centri se nahajajo tako v samem Mariboru, kot tudi v neokrnjeni naravi Pohorja, le streljaj od mesta. Sicer pa tudi same naravne danosti destinacije nudijo ogromno kotičkov in aktivnosti za sprostitev. 

Mesto dobre energije

V starem delu Maribora, na Lentu, že več kot 400 let raste najstarejša trta na svetu. Trta se napaja iz reke Drave, ki ima v kombinaciji z neokrnjeno naravo in čistim zrakom, blagodejen energetski vpliv na celotno mesto. K temu pripomore tudi dejstvo, da spada Maribor z okolico med najbolj sončne kraje v Sloveniji. Povsod vas bomo z veseljem sprejeli, saj Štajerci slovimo po veseli naravi, odprtosti in gostoljubnosti!

Danosti so več kot idealne ne le za wellness center temveč za cel wellbeing, dobro počutje človeka.

Bogata kulturna dediščina

Bogata kulturna dediščina, številne znamenitosti in okusna tradicionalna kulinarika so zagotovilo, da vašega oddiha v mariborskih wellness centrih ne boste pozabili.

Neokrnjena narava le streljaj od mesta

V srcu neokrnjene narave na Pohorju vaše razvajanje v gorskih wellness centrih dopolnite s številnimi aktivnostmi in uživate v čudovitih razgledih na mesto Maribor. Prijetna klima na nadmorski višini več kot 1000 metrov bo blagodejno vplivala na vaše telo in duha. Priložnosti za rekreacijo je praktično neomejeno.

Na voljo so vam čudovite pohodne in kolesarske poti, adrenalinski parki, jahanje, golf igrišče ter mnoge aktivnosti na reki Dravi.

V zimskem času priporočamo eno najboljših slovenskih smučarskih središčMariborsko Pohorje, ki s svojimi vedno dobro pripravljenimi smučarskimi in tekaškimi progami čez vso zimo privablja tako domače kot tuje goste.