Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Z e-kolesom na podeželje

Naziv: Vinogradništvo Mulec
Naslov: Ročica 40, 2222 Jakobski Dol
Telefon: +386 (0)31 374 416
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Želiš uživati v naravi, miru in kulinaričnih dobrotah, ki jih ponujajo številne domačije, vinogradništva in kmetije, pa nisi prepričan, da tvoja športna kondicija zmore strme vzpone? Si želiš gibanja v naravi in sprostitve po napornem vsakdanjiku, ter pri tem razvajati telo, duha in želodček?
KULeBIKE ti nudi možnost izposoje električnih (ali običajnih) koles za odkrivanje okolice in uživanja v kulinaričnih dobrotah, ki jih najdemo na podeželju. Nudi ti opise kolesarskih poti (z natančnimi navodili in fotografijami ali s .KML datotekami, ki jih lahko preneseš na svoj pametni telefon), ki te zanesljivo vodijo do naravnih in kulturnih znamenitosti in te zapeljejo v mirne kotičke podeželja.

Privlačna ponudba

Moj KULeBIKE
Privošči si nekaj ur užitkov v naravi in razvajanj ob domačih dobrotah ter preizkusi e-kolo. Ob vsakem obisku izberi in preizkusi ponudbo drugega ponudnika.
Z nakupom kupona pridobiš odlično jedačo in pijačo ter 2-urno uporabo e-kolesa.
Cena: 18 EUR/osebo (** obrok je potrebno naročiti pri ponudniku, kjer rezerviraš in prevzameš e-kolo)

Moj KULeBIKE dan
Z e-kolesom se podaj po izbrani KULeBIKE turi, obišči izbrane KULeBIKE ponudnike, okusi podeželje na krožniku in v kozarcu  ter domov odnesi paket domačih dobrot.
Z nakupom kupona pridobiš obrok (narezek domačih dobrot ali  malico)* in paket domačih dobrot za domov ter brezplačno**  dnevno uporabo e-kolesa za rezerviran dan.
Cena: 25,00  EUR/osebo (* ponudba hrane se od ponudnika do ponudnika razlikuje, pijača ob obroku ni vključena. ** obrok je potrebno naročiti pri ponudniku, kjer rezerviraš in prevzameš e-kolo)

Moj KULeBIKE dva (katerakoli dneva v tednu pon-pet)
Prevzemi svoje e-kolo in se podaj po izbrani KULeBIKE turi, obišči izbrane KULeBIKE ponudnike, okusi podeželje na krožniku in v kozarcu  ter domov odnesi paket domačih dobrot.
Z nakupom kupona pridobiš 1 nočitev z zajtrkom na turistični kmetiji in paket domačih dobrot za domov ter brezplačno** uporabo e-kolesa za dva dni.
Cena: 40,00  EUR/osebo (** e-kolo prevzameš pri ponudniku, kjer prespiš)

Moj KULeBIKE vikend (pet-ned)
Vikend, namenjen daljšim kolesarskim podvigom – z e-kolesom se podaj po izbranih KULeBIKE turah, obišči izbrane KULeBIKE ponudnike, okusi podeželje na krožniku in v kozarcu  ter odnesi s seboj paket domačih dobrot. Naberi novih moči in se zbudi ob zvokih podeželja ter nadaljuj s svojo KULeBIKE avanturo.
Z nakupom kupona pridobiš 2 nočitvi z zajtrkom na turistični kmetiji (pet-ned) in paket domačih dobrot za domov ter  brezplačno** uporabo e-kolesa za tri dni.
Cena: 70,00  EUR/osebo (** e-kolo prevzameš pri ponudniku, kjer prespiš)

Pomembno: Paket Moj KULeBIKE dan  je potrebno rezervirati vsaj  24ur vnaprej, paketa Moj KULeBIKE dva in Moj KULeBIKE vikend pa najmanj 48ur vnaprej.

Rezervacije: info@kulebike.si