Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Prevozi s kočijo Marko Potočnik

Naziv: Prevozi s kočijo Marko Potočnik
Naslov: Laznica 24, 2341 Limbuš
Telefon: +386 (0)2 234 66 11
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Ponudba 1:

Ob vikendih v lepem vremenu izvajamo turistične vožnje v krajinskem parku Mariborsko jezero, ki leži neposredno ob Dravski kolesarski poti. Vožnje s kočijo izvajamo po določenem urniku. Postojanka je na Drava centru, kjer se začne in zaključi 15-20 minutni krog vožnje. Vožnja poteka od Drava centra po gozdni poti v Studenškem gozdu, ob petju ptic in s pogledom na reko Dravo. Ker peljemo večino časa po gozdu, je vožnja udobna tako za potnike, kot tudi za konja, saj nas prijetno hladi senca mogočnih dreves. Kočija vozi v  pomladnih in jesenskih mesecih med 15. in 17. uro, v poletnih mesecih pa med 17. in 19. uro. Urnik voženj pa se lahko poleti glede na temperature prestavi v večerne ure, ali se vožnje s kočijo odpovedo. Vse spremembe glede urnika vožnje redno objavljamo na naši spletni strani www.kocija-mb.si in na Facebook strani "Prevozi s kočijo Marko Potočnik". 

Ponudba 2:

Pri nas si lahko po predhodnem dogovoru rezervirate turistično vožnjo s kočijo, ki traja cca. 1 uro, vozimo pa po lokalnih cestah Limbuš-Ruše, Limbuš-Maribor (Pohorje - spodnja postaja vzpenjače). Vožnja med drugim poteka tudi po gozdnih poteh v Studenškem gozdu, ki leži neposredno ob Dravski kolesarski poti. Vstopite lahko na poljubnem mestu, za katerega se prej dogovorimo. Vožnje izvajamo z enovprego in terensko kočijo, ki sprejme 4 potnike. Na nepozabne trenutke pa vas popelje naš konj Soni, slovenske hladnokrvne pasme.
   
Delovni čas:
  • ponudba 1: ob vikendih (sobota, nedelja) od 15ih do 17ih pomlad, jesen ; od 17ih do 19ih poleti
  • ponudba 2: pon-pet v popoldanskem času po 16ih, sob,ned in prazniki od 10ih do 19ih (delovni čas velja skozi vso leto)
Cenik:
  • ponudba 1: 10€/vožnja (15-20 minut)
  • ponudba 2: 50€/vožnja (1 ura)