Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Zlata lisica, smučarski svetovni pokal za ženske

Naziv: Smučarski klub Branik
Naslov: Mladinska 29, 2000 Maribor
Konec: 2020-01-19
Začetek prireditve: 2020-01-18
Lokacija: Snežni Stadion
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Doživite nepozabno vzdušje, ki spremlja vsakoletno prireditev Zlata lisica, klasično tekmo smučark za svetovni pokal!

Vznemirjenje ob nastopu najboljših slalomistk in veleslalomistk sveta zajame prav vsakega od približno 20.000 gledalcev, ki pridejo navijat v ciljno areno Snežnega stadiona pod Mariborskim Pohorjem.

Idealno prizorišče, izvrstna organizacija

Mariborsko Pohorje se ponaša z največjim številom smučarjev v Sloveniji, z najdaljšo nočno smuko v Evropi, prav tako je kot najbolj urejeno smučišče v Sloveniji prejelo priznanje Zlata snežinka. Organizatorji Zlate lisice se postavijo v bran tudi najhujši odjugi, sama organizacija prireditve pa je po vseh mednarodnih merilih Fis izredna.

K ugledu, ki ga ta tekma uživa v svetu, prav tako prispevajo številni gledalci, ki s svojim razpoloženjem in vzpodbujanjem tekmovalk prispevajo k neverjetni atmosferi pod Pohorjem. K privlačnosti tekmovanja tako za domačine kot ostale obiskovalce pa prispeva še bližina centra Maribora, drugega največjega mesta pri nas.

56. Zlata lisica: 18. in 19. januar 2020