Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

ZZrolano mesto

Naziv: Univerzitetna športna zveza Maribor
Telefon: +386 (0)31 388 609, +386 (0)2 234 21 40
Trajanje: junij 2020
Izhodišče poti: Trg svobode
Dolžina poti: 12 km
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Datum dogodka za leto 2020 še ni znan.

-----------------

Parada rolanja, kotalkanja in drugih koles(čk) po Mariboru bo 16. junija 2019.

Parada rolanja po mestnih ulicah, ki so v ta namen zaprte za promet je edinstvena priložnost, saj se lahko s svojimi koleščki varno - in ob spremljavi dobre glasbe DJ na vozilu - rolamo po površinah, ki so sicer rezervirane za avtomobile.

Dogodek je brezplačen, udeležite pa se ga lahko s katerimi koli kolesi in koleščki. Spremstvo policije in reševalnega vozila zagotavlja, da smo ob našem rolanju po cca. 12 km trasi po Mariboru popolnoma varni, ob tem pa se fantastično zabavamo. Prireditev je letos že petnajsta.

Start dogodka bo od 15h naprej na Trgu svobode v Mariboru. Start samega rolanja bo ob 16. uri, na start se vrnemo približno uro in pol kasneje. Med rolanjem bo krajši postanek z osvežitvijo.

Trasa rolanja je dolga približno 12 kilometrov, start in cilj rolanja pa je na Trgu svobode v Mariboru.

Proga  ZZrolanega mesta:  Trg svobode - Prešernova – Razlagova – Krekova – Strossmayerjeva - Mladinska ulica – Vrbanska – Turnerjeva – Gosposvetska  -Strossmayerjeva – Koroška – Glavni trg (krožišče)- Glavni most - Trg revolucije – Pobreška –  Čufarjeva – Zrkovska - Ulica Veljka Vlahoviča – Čufarjeva – Zrkovska – Pobreška - dvoetažni most -  Oreško nabrežje -  Ulica Kneza Koclja - Mlinska ulica (krožišče) - Partizanska – Trg svobode
 
Zgoraj omenjene ulice bodo v ta namen tudi kratkotrajno zaprte za promet, v primeru dežja bo prireditev teden dni kasneje.

Dogodek je brezplačen!

Več na: ZZrolano mesto Maribor